Blokker fotoboek beoordeling 2015

Een van de grootste verrassingen uit de fotoalbum test van vorig jaar was Blokker . Dit had er met name mee te maken dat men een uitstekend boek afleverde.

Wij waren dan ook bijzonder benieuwd in hoeverre Blokker de goede Blokker fotoboek beoordelingresultaten van vorig jaar zou doortrekken. Natuurlijk is het geheel niet helemaal vergelijkbaar, omdat we nieuwe aanbieders hebben toegevoegd. Daarnaast testen we dit jaar op meer criteria.
De hoofdcriteria waar we op beoordelen zijn prijs, kwaliteit, service, levertijd en software. Ieder onderdeel bestaat vervolgens weer uit meerdere subcriteria. Op al deze criteria beoordelen we Blokker en natuurlijk ook de andere aanbieders.

Blokker fotoboek beoordeling: prijzen

De prijzen van diverse formaten en afwerkingen fotoboeken worden door ons bekeken. Daarbij valt op dat de prijzen van Blokker wat aan de hoge kant zijn. Op zich is de basisvariant met 36 pagina’s bij Blokker  nog redelijk goed geprijst. Wanneer we echter meer pagina’s willen, of een platliggende variant, dan is Blokker behoorlijk duur te noemen.

Blokker fotoalbum Software

De software die Blokker  gebruikt is hetzelfde als die van MyPhotofun. Niet zo gek, want Blokker laat haar boeken afdrukken bij deze aanbieder. De software is net wat beperkter dan die van bijvoorbeeld een Albelli, Fotoalbum.nl of Fotofabriek. Toch zullen de meeste mensen zich hier uitstekend mee redden.

Mac software niet beschikbaar
Helaas is er geen softwarevariant op de markt gebracht voor de Mac. Dat maakt dus dat je geen fotoboek maken kan bij Blokker, als je bijvoorbeeld een Macbook bezit.

Blokker fotoboek beoordeling: levertijd

De levertijd van het Blokker  fotoboek is dit jaar wat langer dan vorig jaar. Niet dat we ontevreden zijn met een levertijd va 6 dagen, maar er zijn redelijk veel aanbieders die het net iets sneller doen.

KwaliteitBlokker fotoboek beoordeling 2

Hoewel het Blokker boek ook afgedrukt wordt bij MyPhotofun, scoort ons panel het fotoalbum net iets lager dan dat van MyPhotofun. Over het algemeen is iedereen zeker tevreden over de kwaliteit van het Blokker fotoalbum. Vooral de binding en de kleuren worden als zeer positief beoordeeld.

Service

De service van Blokker voor de fotoboeken is redelijk te noemen. Er zijn weinig extra opties, zoals (online) cursussen of een inpak service. De klantenservice hebben wij op diverse momenten in het jaar beoordeeld. Wat ons opviel is de relatief lange duur voordat een email uiteindelijk beantwoord wordt. Dit duurde in ons geval in alle gevallen meer dan 2,5 dag en vaak zelfs langer.

Eindoordeel

Blokker eindigt op de xxx e plek van onze test. Dit is niet erg hoog. Het is te verklaren vanuit de relatief hoge prijzen, de iets langere levertijd en omdat de software niet zo compleet is dan bij andere aanbieders. Wij kunnen Blokker echter wel adviseren wanneer het gaat om kwaliteit en qua prijs wanneer je geen extra pagina’s bestelt. Het boek dat wij ontvingen is prima.

Wil je ook een fotoboek bij Blokker  bestellen?  Klik dan hier.

[yasr_multiset setid=0]

Wil je ook Blokker fotoboek beoordeling achterlaten? Doe dat dan hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Blokker
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.