Blokker fotoalbum test

Blokker fotoalbum test: verrassend resultaat

Een van de meest opvallende resultaten in de Fotoalbum test 2014 is Blokker. Opvallend om verschillende redenen. De belangrijkste is de uitstekende score op het onderdeel kwaliteit. Daarnaast is Blokker opvallend vanwege de wat tegenvallende prijzen.

Blokker Fotoalbum kwaliteit

Blokker laat haar fotoboeken afdrukken bij MyPhotofun. Blokker fotoalbum makenDit maakt de de formaten van de fotoboeken niet altijd even goed te vergelijken zijn met andere aanbieders. Ze wijken namelijk net wat af. De fotoboek software is wat ons betreft prima en gebruiksvriendelijk. Aanbieders als Fotoalbum.nl, Albelli en Fotofabriek hebben echter net wat meer opties.

MyPhotofun scoorde in onze test dit jaar op een prima 8e plek en dus zijn ook de verwachtingen bij Blokker hooggespannen. Waar MyPhotofun dit jaar qua fotoalbum kwaliteit wat tegenviel is Blokker een enorme verrassing. Ons reviewpanel was zeer te spreken over het Blokker fotoalbum en scoorde deze op de 3e plaats van alle aanbieders. Reacties die gegeven werden op het Blokker fotoalbum waren onder andere: “fraaie zwarte binnenzijde” en “mooie afwerking”. Eén van de reviewers vond de kleuren echter wat “flets”. Andere panelleden niet.

Blokker fotoalbum prijzen: wat aan de dure kant

Waar andere partijen ten opzichte van Blokker beter presteren is in ieder geval op het onderdeel prijs. Een Blokker fotoalbum is namelijk aanmerkelijk duurder dan bij het merendeel van de andere fotoboeken die wij vergeleken hebben. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een A4 liggend fotoboek €41,98 (hardcover, foto-omslag, 36 pagina’s en inclusief verzendkosten). Voor exact hetzelfde fotoboek betaal je bij MyPhotofun slechts €32,10. Snel verdiend wanneer je even rondkijkt.

Blokker fotoalbum service en levertijd

Het Blokker fotoboek werd in ons geval in 8 werkdagen thuisbezorgd. Dit is toch wel wat langer dan bij menig ander aanbieder. Als je dan naar serviceaspecten kijkt, dan valt het op dat de Blokker klantenservice redelijk snel reageert via e-mail. Er zijn echter ook aanbieders die aanmerkelijk sneller zijn.

Over Blokker zijn wij in het algemeen tevreden. Op het onderdeel kwaliteit scoorde men dit jaar uitstekend. Op prijs valt echter nog het nodige te verbeteren. Wil jij een Blokker fotoalbum maken? Ga dan naar de site van Blokker.

Heb jij een reactie op het Blokker fotoalbum maken? Laat deze dan hieronder achter.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Blokker
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.