TicTacPhoto fotoalbum test
TicTacPhoto molen

TicTacPhoto verraste ons vorig jaar door een prima prestatie op het onderdeel kwaliteit. Ons testpanel oordeelde destijds erg positief over het TicTacPhoto fotoalbum. Het zou mooi zijn wanneer men deze prestatie evenaart en ook de andere verbeterpunten heeft opgepakt.

 

Prijs en assortiment

Het TicTacPhoto assortiment is zeer ruim. Men biedt liefst 11 verschillende formaten fotoboeken. Opvallend is het dat de A4 staand fotoboeken en de 30×36 staand fotoboeken niet geleverd worden.

Qua prijzen is er niet veel veranderd ten opzichte van vorig jaar. Hoewel we de fotoalbum prijzen op nog meer formaten en afwerkingen hebben vergeleken blijkt wederom dat TicTactPhoto een van de duurste aanbieders in onze test is.

 

Software

De software die je gebruikt voor het maken van een TicTacPhoto fotoalbum komen we verder bij geen enkele andere aanbieder in onze fotoalbum test tegen. Het pakket is zowel voor Windows als voor Mac te downloaden. TicTacPhoto pergamijnWil je liever online werken, dan kan dat echter ook. Het pakket werkt prima en kent diverse mogelijkheden. Wil je foto’s bewerken, dan heb je voldoende opties. Wat we nog missen in het pakket zijn de volgende opties: integratie met social media, knippen en plakken, spellingscontrole. Een belangrijke optie die mist is de mogelijkheid om een panoramafoto over twee bladzijden te plaatsen. Dit is vreemd, want vrijwel alle aanbieders geven deze optie.

 

Levertijd TicTacPhoto fotoalbumTicTacPhoto verpakking

De grootste tegenvaller bij TicTacPhoto is de levertijd van het fotoboek. We moesten namelijk 22 dagen wachten voordat we het bestelde fotoboek in huis ontvingen. Wat ons betreft veel te lang en zelfs onacceptabel. Wel vinden we het fraai dat het fotoboek in een eigen TicTacPhoto verpakking verzonden wordt.

 

Kwaliteit TicTacPhoto fotoalbum

De kwaliteit van het fotoboek van TicTacphoto is wat ons betreft prima. Het boek is netjes afgewerkt bij zowel de binding als bij het binnenwerk. De kleuren zijn mooi. Vooral het huidtinten zijn erg natuurlijk. Ook is een extra schutblad met pergamijnpapier een leuk extraatje wat je boek een luxe uitstraling geeft. Mooi. Enig minpuntje dat ons reviewpanel zag, was de hoeveelheid reclame in het fotoalbum. Een extra pagina toevoegen om alleen je bedrijfsreclame te laten zien is wat overdreven.

ServiceTicTacPhoto keurmerk

De service van TicTacPhoto laat een tegenovergesteld beeld zien van de levertijd. Men is namelijk supersnel. In alle gevallen kregen wij binnen 10 minuten en meestal binnen twee minuten reactie op onze e-mails. Ook via chat is men goed bereikbaar. Men levert de fotoboeken standaard zonder barcode op de cover en dat ziet er netjes uit. Ook vinden wij het waardevol dat er een extra eindcontrole gedaan wordt. Dat had bij heel veel andere aanbieders een betere kwaliteitsscore kunnen opleveren en ervoor gezorgd dat er geen kwalitatief matig boek opgestuurd wordt.

Conclusie:

TicTacPhoto is een aanbieder die een aantal dingen, zoals kwaliteit en service erg goed doet. Maar met een levertijd van 22 dagen en zeer hoge prijzen voor fotoboeken weegt dat voor ons niet tegen elkaar op.

 

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.