Fotoboek maken vergelijken: Fotoalbum test 2013

Test Fotoalbum Maken op 60 criteria

U bent nu bij onze fotoalbum test 2013 aan het kijken. Op zoek naar een actuele test? Klik dan hieronder om naar de meest recente test te gaan.

 

Bekijk de fotoalbum test van 2018

 

Testresultaten fotoalbum test 2013

Wie zoekt op internet vindt daar veel aanbieders van software voor het fotoalbum maken. De diverse aanbieders van goedkope online fotoalbum software zijn onderling moeilijk te vergelijken. Daarom hebben wij net als in 2010, 2011 en 2012 ook dit jaar de fotoboek test 2013 uitgevoerd. Wij hebben voor u onze top 15 Fotoboek makers op een rij gezet en komen tot de conclusie dat Fotofabriek de winnaar is van onze test.

U kunt hier de beste fotoalbums vergelijken en uitkiezen. Onze Fotoboek vergelijking 2013 met de fotoalbum test resultaten 2013 zijn gebaseerd op een onderzoek onder diverse aanbieders. Dit jaar hebben wij ons onderzoek behoorlijk uitgebreid ten opzichte van de fotoalbum test 2012 en de fotoboek vergelijking van 2011, 2010 en 2009. In totaal zijn de aanbieders om meer dan 60 verschillende criteria getest. Zo hebben we gedetailleerd gekeken naar de softwaremogelijkheden. Per onderdeel hebben wij de diverse fotoboeken beoordeeld op:

Fotoboek maken: de fotoalbum test resultaten

Bekijk hieronder en hiernaast de uiteindelijke resultaten van onze fotoboek maken vergelijking. Klik op de bijgesloten afbeelding om de totale fotoalbum maken vergelijking beter zichtbaar te maken.
fotoboek maken vergelijken

Wil je meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan achter de aanbieder op review en bekijk onze beoordeling over deze aanbieder.
Wil je de aanbieders onderling vergelijk op prijs, kwaliteit en bijvoorbeeld softwaremogelijkheden? Klik dan op de hierboven genoemde categorieen

1:FotofabriekBekijk onze review
2:FotogoedBekijk onze review
3:AlbelliBekijk onze review
4:Fotoalbum.nl Bekijk onze review
5:Pixum Bekijk onze review
6:Webprintfotoalbum bestellenBekijk onze review
7:HEMA fotoalbum vergelijkenBekijk onze review
8:MyPhotofunBekijk onze review
9:Foto.comfotoalbum testBekijk onze review
10:Post.nl Fotoservicefotoalbum makenBekijk onze review
11:Blurbfotoboek vergelijkenBekijk onze review
12:BlokkerBekijk onze review
13:Smartphoto Bekijk onze review
14:BinqyBekijk onze review
15:Fotogeschenkfotoboek makenBekijk onze review
16:Snapfish fotoalbum makenBekijk onze review
17:Picturefactoryfotoboek makenBekijk onze review

Fotoboek maken: vergelijk de resultaten

Nadat we de fotoalbum vergelijking enkele jaren geleden opgezet hebben, proberen we elk jaar een uitgebreide fotoboek test uit te voeren. De fotoalbum test 2013 is de meeste uitgebreide fotoboek vergelijking die we tot dusver hebben uitgevoerd. Wij zijn er trots op dat we in de periode van 2007 (op een ander domein) tot en met 2013 onze bezoekers hebben kunnen voorzien van informatie over het fotoalbum maken. Daarnaast hebben wij honderden vragen beantwoord over het maken van fotoalbums.

Graag willen wij onze bezoekers nog vele jaren informatie geven over het fotoboek maken. Het uitvoeren van een uitgebreide fotoboek vergelijking doen wij namelijk met plezier. Het opstellen van een fotoboek maken vergelijk is niet eenvoudig, maar het is een leuke uitdaging om ieder jaar een neutrale fotoalbum test uit te voeren.

Aanvankelijk begonnen wij slechts met enkele een handvol aanbieders, maar naarmate de jaren vorderen hebben we de fotoalbum test steeds verder kunnen uitbreiden.

Het uitvoeren van de fotoalbum test

Wij hebben de fotoalbum test uitgevoerd door fotoboeken te bestellen bij alle aanbieders. Per aanbieder hebben zijn wij begonnen met het fotoboek vergelijken met de originele foto’s. Daarnaast bekijken wij de kwaliteit van het fotoboek op punten zoals de inbinding, de stevigheid en cover. Criteria als fotoboek prijzen en fotoalbum kwaliteit hebben we samengevat. Kijk op de betreffende pagina’s voor een handig overzicht hiervan. Wil je meer informatie over onze fotoalbum maken vergelijk? Klik dan hierboven op een aanbieder en lees onze fotoalbum beoordeling.

Ook de softwaremogelijkheden van de diverse aanbieders van fotoboeken hebben wij bekeken. Vergelijk fotoboeken op softwaremogelijkheden in de handige tabel die wij op de pagina fotoalbum software hebben opgenomen. Tenslotte hebben we gekeken naar de opties die je per fotoboek aanbieder hebt omtrent fotoalbum covers en afwerking van fotoboeken. Dit overzicht vind je op de pagina cover fotoalbum vergelijken.

 

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.